Bouwbedrijf Fortuyn, de firma met Henk sr. en Henk jr. Fortuyn, is al 20 jaar actief. Wij hebben veel ervaring in het realiseren van de specifieke wensen van onze klanten, met oog op kwalitatieve bouw en uitstekende afwerking. Met als basis ambachtelijk vakmanschap; al generatielang is de familie Fortuyn actief in houtbewerking en de bouw, met de vroegere timmerfabriek Fortuyn, Bouwbedrijf Fortuyn Binnenveld BV en tenslotte vader-zoon combinatie Bouwbedrijf Fortuyn. Ons bedrijf beschikt over een moderne timmerfabriek en werkplaats waarmee het leveren van maatwerk, voor bijvoorbeeld bijzondere renovatieprojecten tot de mogelijkheden behoort.

Vraag vroegtijdig ons advies
De ideeën van de klant blijken in de praktijk heel divers. Hoe enorm kan smaak, budget, doel en uitgangssituatie verschillen. Voor de ene klant draait alles om design en speelt het budget geen rol. Voor de andere klant staat het budget centraal, is het de uitdaging om zoveel mogelijk wensen te realiseren en is het vooral een traject van keuzes maken. Juist daarom raden wij u aan al in vroeg stadium ons advies te vragen. Met onze ervaring en proactieve opstelling kunnen wij u handige tips geven, verrassingen voorkomen en bovendien geld besparen.

 Bouwbedrijf Fortuyn heeft ook een kozijnenfabriek gevestig in Vianen.  We leveren dit aan bedrijven en particulier.

Onze specialiteit is het realiseren van specifieke wensen op het gebied van hardhouten kozijnen. Wij kunnen zonder problemen leveren in de plaatsen Schoonhoven, Culemborg, Doorn, Driebergen, Geldermalsen en Leerdam. Neem met ons contact op voor een offerte.

bel mij Fortuynbouw

Recente Projecten

Badkamer
Badkamer
Mooie ruime badkamer met zandkleurige tegels en fraaie details en patronen.
Aangepaste achtergevel
Aangepaste achtergevel
Voorheen stond hier een deurstel met een klein gevelkozijn.
Renovatie 10 flat puien
Renovatie 10 flat puien
Vervangen van 10 aantree puien in Gorinchem op de Zakdragerstraat, Wieldraaierstraat en Weverstraat...
Vergroten dijkwoning
Vergroten dijkwoning
Een aanbouw op niveau